Ön yükleyici logo


Haber fotoğrafı
Yazı Fontu

Fındık Posası Sofralara Yağ Olarak Dönecek

BTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Furkan Türker Sarıcaoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı “Fındık Küspesi Protein Fraksiyonlarının Geleneksel ve Ohmik Destekli Sistemle Fibrilasyonu ve Bi-jel Yapılı Krem Muadili Sürülebilir Zeytinyağı Üretiminde Kullanımı” başlıklı araştırma projesi, TÜBİTAK-ARDEB “1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.



Okunma sayısı: 538
Anahtar Kelimeler: 1001