BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ


Fındık Posası Sofralara Yağ Olarak Dönecek

Yayın Tarihi : 02 Mayıs 2024 , Perşembe


BTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Furkan Türker Sarıcaoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı “Fındık Küspesi Protein Fraksiyonlarının Geleneksel ve Ohmik Destekli Sistemle Fibrilasyonu ve Bi-jel Yapılı Krem Muadili Sürülebilir Zeytinyağı Üretiminde Kullanımı” başlıklı araştırma projesi, TÜBİTAK-ARDEB “1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.