Ön yükleyici logo

HABER FOTOĞRAFLARI

Haber fotoğrafı
Yazı Fontu

Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvaları Başladı

Bursa Teknik Üniversitesinde (BTÜ) “BTÜ 10. Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvaları” başladı. Öğrenci ve personele yönelik olan turnuvalarda, 29 öğrenci takımı ve 10 personel takımı farklı branşlarda müsabakalarını sürdürecek.


Bursa Teknik Üniversitesinde, personel ve öğrenciler için farklı alanlarda eğitim çalışmaları sürerken diğer yandan da sosyal ve sportif aktiviteler de düzenleniyor. Bu kapsamda 10’ncusu düzenlenen “Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvaları”nın açılışı, Yıldırım Bayezid Yerleşkesi’nde yapıldı. Açılış maçını, BTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç ile Genel Sekreter Selim Uzun başlattı. 31 Mayıs tarihine kadar sürecek olan turnuvalar kapsamında takımlar; basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç branşlarında müsabakasını sürdürecek. 180 personel ve 350 öğrencinin katıldığı turnuvada kazanan takımlar, düzenlenecek törenle ödüllendirilecek.


BTÜ’de sadece akademik çalışmaların yer almadığını, personel ve öğrencilere yönelik etkinlikler düzenlendiğini kaydeden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, “Açılış maçını gerçekleştirdiğimiz ‘BTÜ 10. Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvaları’ hem personellerimizin hem de öğrencilerimizin kaynaşması için önemli bir etkinlik. Bu tür etkinlikleri düzenlemeye ve desteklemeye devam edeceğiz.  Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.


 


 



Okunma sayısı: 368
Anahtar Kelimeler: Futbol, Basketbol, Turnuva, Kupa, Satranç, Voleybol