Ön yükleyici logo

Haber fotoğrafı

10. Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvaları Başladı

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve bu yıl 10. organizasyonuyla gelenekselleşen “10. Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvaları” öğrenci ve personel takımlarının katılımıyla başladı.

Öğrenci ve personel kategorilerinde futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç branşlarında 50 takım ile 32 bireysel başvurunun yapıldığı ve 29 Nisan – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuvanın açılışına katılan BTÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.  Barış Tamer TONGUÇ ve Genel Sekreter Selim UZUN müsabakaların ilk düdüğünü çalarak turnuvayı başlattı.

BTÜ Yıldırım Bayezid Yerleşkesi spor tesislerinde yapılacak müsabakalar sonunda tüm branşlarda dereceye giren takımların kupa ve madalyaları BTÜ Rektör Prof.Dr. Naci ÇAĞLAR’ın katılımlarıyla düzenlenecek kupa töreninde teslim edilecek.

Okunma sayısı: 184
Anahtar Kelimeler: rektörlük kupası, gençlik kupası, turnuva